Kristine Myrland fra Øvre Årdal, bor nå i Bergen.

Studerer både makeupartist/stylist og frisør på Frisør-og hudpleieinstituttet.

-Alder

18 år.

-Faglig bakgrunn

Fra før har jeg salg, service og samferdsel Vg1 og salg, service og sikkerhet Vg2 fra Årdal Vidaregåande Skule.

-Hvorfor søkte du på Frisør-og hudpleieinstituttet?

Jeg ønsket å utdanne meg til frisør, og Frisør-og hudpleieinstituttet fremsto som en spennende, seriøs og lærerik skole. Da det ble klart at det også skulle være makeupartist/stylist-kurs på skolen denne høsten, nølte jeg ikke med å melde meg på kurset i tillegg til frisør. Jeg hadde uansett tenkt å ta makeupartist/stylist etter svennebrevet.

-Hvordan fikk du høre om Frisør-og hudpleieinstituttet?

Flere fra hjembygden som jeg kjenner har gått på skolen, og de har gitt gode tilbakemeldinger. De har dessuten blitt veldig dyktige frisører.

-Hvordan trives du på Frisør-og hudpleieinstituttet?

Jeg trives veldig godt på Frisør-og hudpleieinstituttet. De dyktige og flinke lærerne gjør skoledagen svært interessant.

-Hva er det mest positive ved å gå på Frisør-og hudpleieinstituttet?

Det mest positive med å gå på Frisør-og hudpleieinstituttet må være at jeg lærer så mye på så kort tid. Det er til tider veldig hektisk å ta makeuartist/stylist og frisør samtidig, mendet er veldig gøy. I tillegg er det stor motivasjon å studere makeup ved siden av frisør. Jeg føler jeg får mer ut av studiene enn andre som ikke tar begge deler. Makeup er spennende fordi jeg hele tiden får lære noe nytt, og jeg kan holde på med noe som jeg har stor interesse for. Jeg får utvikle meg selv og får utfordringer samtidig som jeg har det kjempegøy i prosessen.

-Hva er dine fremtidsplaner?

Mine fremtidsplaner er å få svennebrevet. Jeg vil jobbe mye for å nå mine mål. Jeg kunne også tenke meg å studere mer, kanskje i utlandet.

-Hva ønsker du å jobbe som?

Jeg ønsker å jobbe som stylist.

kristine